Огради и парапети

Огради и парапети

Метал Груп 2022 ЕООД изработва огради от гладки метални профили и ковано желязо. Предлагаме изработка на интериорни и екстериорни парапети от гладки метални профили, ковано желязо и лазерно обработена ламарина.

Всички предлагани неща:

* Стълби (метални), парапети, портални врати

* Врати, огради, решетки, тенти от ковано желязо, интериорни стълби

* Монтират се и механизми за дистанционно отваряне и затваряне.

Огради, бариери и парапети, изработени от устойчиви и пластични материали - специални сплави, се предлагат в широка гама, създадени за различни цели. Заобикалят ни места, които имат нужда от ограждане: паркинги, детски, спортни и училищни площадки, различни институции и болници. Особено взискателни клиенти са собствениците на частни вили и къщи. Често се стремят да получат най-изисканите и оригинални продукти, които благоприятно ще подчертаят красотата на жилищна сграда.

Разнообразие от възможности за избор

Потребителят винаги ще може да избере най-добрия вариант за метална ограда, подходяща за цена, качество и външен вид. 

Профилните листове са тънки листове от черен метал с геометрично сложен профил с голяма площ. Листовете се подлагат на задължителна галванична обработка - поцинковане. Висококачественото антикорозионно покритие придава на поцинкованите листове още по-голяма твърдост, устойчивост на механични натоварвания и агресивни влияния на околната среда.

Какви са предимствата

  1. Металните огради и парапети са красиви, практични, изчислени за дълъг експлоатационен живот:
  2. Гофрираната форма повишава якостните характеристики на сплавта, устойчивостта на деформация под действието на сила и прави продукта особено привлекателен. Материалът има прилични звукоизолационни характеристики.
  3. Висока ограда от профилиран лист осигурява комфортен престой в оградената зона.
  4. Декингът е сравнително лек материал, транспортирането и монтажът на оградата не са придружени от тежка работа по повдигане на листове и не изискват използването на специализирано оборудване.
  5. Технологията на сглобяване е доста проста, ние ще монтират оградата за кратко време. Разглобяването е също толкова бързо.
  6. Оградата не изисква допълнителни грижи: благодарение на лъскавото горно покритие е достатъчно да измиете мръсотията със струя вода.

Металните огради от велпапе са подходящи за всякакви зони, включително промишлени и търговски обекти, и често се използват за защита на частни зони.

 

Огради и парапети